joi, 23 octombrie 2008

Filologia matematicii

Eleeevul român,ca de obicei,habar n-are ce are de făcut pentru şcoală.În acest sens, întreabă un alt eleeev român(la fel de neştiutor ca şi el,desigur):
-Auzi,măi,fato?
-...Îîî,ce vrei?
-Noi ce avem de făcut pentru mâine la mate?
-Păăăi,tre să ştii să povesteşti exerciţiile alea dă pă foaie...
-Nu,zău?...
-Da,mă!
-Pă momentele subiectului,sau în secvenţe narative,să le facem apoi comentariu literar?

Eleeevul român nu e prost.Se juca doar maţele-ncurcate cu materiile de şcoală.Căci- vorb-aia - ce struţo-cămilă iese din împerecherea unui struţ cu o cămilă?Mai bine puneţi un filolog să facă exerciţii de matematică,şi atunci să vedeţi ce iese!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Hei, din cate stiu eu, matematica fie nu se face la filologie fie se face asa... mai mult de forma. Nu-mi spune ca pe voi chiar va streseaza cu materia aia?

miru be spunea...

e poveste lungă...
mai întâi am avut un prof super-de-treabă,care nu trecea pe la şcoală cu lunile.la sfârşitul anului şcolar trecut a ieşit dandana mare cu mediile la cele 6 clase pe care le avea,în sensul că tipu' n-a venit la şcoală să le încheie decât pe 14iunie.
acum ni l-au schimbat şi facem cu unul dintre cel mai al naibii prof.bine,se arată destul de indulgent,însă oricum ne stresăm la el,că suntem super-slabi şi tre să recuperăm şi materia de anul trecut.da' de la anu' scăpăm.

Papadia Constipata spunea...

Hee, miru. De ce nu esti cu un an mai mare?
E suuper... DAR trebuie sa induram 2 ore de latina. si oricat de draga ti-ar fi tanti valerica, 2 ore pe spatmana ...EXCESIV!!!!!!
bafta,tatticu!