sâmbătă, 25 octombrie 2008

R...r...r...rammstein in Romania!

Tot hoinărind eu pe net,bătând câmpurile semantice ale gugălului, găsii asta
Şi am fost bucuroasă că cineva s-a gândit să ia odată iniţiativă,să facă o treabă.Că-de!-ţara noastră duce lipsă de alde de-astea.
Tare bine ar fi să deie Rammstein o tură pe la noi,să ne-nveţe cum e cu efectele pirotehnice, origanizare, sincronizare,cântat live,da' nu ca dracu'.Cum spunea şi acolo în petiţie,dacă trupa ar cânta la noi,nu numai membrii ei ar deveni mai bogaţi cu 50 de dolari,dar şi fanii ar trăi "o experienţă uniktă".Pipiţele ar leşina la apariţia lui Richard Kruspe,băieţii cool ar căsca ochii la fiecare fază 'fochistică'(cu foace,vreau să spui),'rockerii adevăraţi' şi-ar da cu părerea(cu părerea negativă,desigur!-că doar de-aia-s rockeri,să nu fie de acord cu nimic) despre drum beats and stuff,iar 'gură-cască' ar sta gură-cască tot concertul,ca la sfârşit să afirme cu tărie:"BĂăă,a fost mai mişto ca la Guţă!"
Prin urmare,dacă şi dumneavoastră vreţi să vie Ramştainii la noi cili şa,n-aveţi decât să semnaţi petiţia.Dacă nu...da' puneţi mai bine mâna şi semnaţi petiţia.

2 comentarii:

Dee spunea...

Oricum nu vin pentru ca am semnant petitia sau ceva. Aia e asa ca sa ne intre noua un vis in cap si sa ne facem iluzii aiurea.
Zicea odata o don'soara din Arad care parea ca are bf in nu stiu ce partid de pe acolo ca ar veni in 2009 sigur in Arad. Ca cica semnasera contracte si tot cu primaria si totul e perfect in caz ca nu se razgandesc. [asta imi spusese pentru ca aflase de la prietenul ei]. Acuma, sa-l crezi si pe naiba :))

Anonim spunea...

Hai ca nu mi s-ar parea ceva chiar atat de iesit din comun. Germania nu e foarte departe de Romania si pana la urma au venit formatii mai vestite la noi. De ce nu ar veni si cei de la Rammstein?