miercuri, 6 august 2008

cică noi,elevii români,suntem graşi,pentru că mâncăm tot felul de porcării,văcării şi oierii de la chioscul şcolii.de aceea,ministerul grijuliu şi păsător faţă de silueta noastră,o să scrie o listă cu alimentele interzise în şcoli.
cum lista nu a fost încă întocmită,ci poate numai mită,daţi-mi voie a oferi câteva sugestii referitor la alimentele care ar trebui interzise.de asemenea,consider necesar a vă informa că nu numai de la mâncare ne îngrăşăm noi,ci şi din alte cauze,pe care le voi menţiona în a doua parte a postului.

în primul rând,eu consider că ministerul a luat o decizie de apreciat,pentru că, într-adevăr,la chioşcul şcolii se vând numai porcării,văcării,oierii,la niste preţuri colosale. porpun scoaterea de pe piaţă a chipsurilor cu surprize,atât de scumpe,dăunătoare sănătăţii,zgomotoase şi rău mirositoare(plus că se mestecă atât de greu surpriza!).în felul ăsta,nu numai că elevul român scapă de celulită,dar sunt evitate şi comentariile profesorilor,cum ar fi:'măă,copii,voi nu vedeţi că aici pute?'(şi noi chiar NU vedem că pute,pentru că asta nu se poate vedea,ci doar mirosi);sau 'iar mănânci,popescule,în timp ce eu explic na na na- (ce-o fi explicând el acolo)...?!(şi acum placa) eu înţeleg că eleeevul român nu are aminte la carte,se gândeşte numai la mâncare,ţelul lui în viaţă e să ajungă cisternă...(se continuă cu variaţiuni pe aceiaşi temă)' deci,chips.out(of trend)! bineînţeles,acestea ar trebui înlocuite cu croissante silenţioase,care să potolească stomacul eleeevului român,fără a deranja profesorul.eventual să fie parfumate.
de pe lista alimentelor interzise nu ar trebui să lipsească ciocolatele cu alune,stafide sau cereale,deoarece afectează atât aparatul dentar,căt şi estetica elevului român posesor de aparat dentar.să se înlocuiască cu ciocolată fina cu lapte,sau cu cireşe.acadelele,de asemenea,nu dăunează numai sănătăţii,ci şi aparatului dentar.întrebaţi-l;numai el ştie câţi brekeţi a pierdut din cauza lor...

după cum spuneam şi la începutul postului,eleevul român nu se îngraşă numai din cauza alimentaţiei nesănătoase,ci şi din cauza sedentarismului.sedentarim apărut în urma şederii de la 8 ore în sus pe scaun,în vederea realizării temelor impuse de minister,prin intermediul profesorilor.aşadar,o altă soluţie în afara listei interzicătoare ar fi reducerea numărului de teme la materii precum geografie sau logică,teme care ocupă foaaaarte mult timp.de asemenea,ar trebui sporit numărul orelor de educaţie fizică,prin înlocuirea acestora cu orele de mate sau de fizică. şi cum teme la materii precum latină,germană,engleză, nu fac decât să stimuleze eleeevul român şi să-i reducă din calorii,de ce nu ar fi lăsat de către minister să lucreze numai la aceste materii deosebit de folositoare,atât în viaţa de elev,cât şi în viaţa de apoi?de apoi,de după liceu,vreau să zic.

părerea mea.

5 comentarii:

Dee spunea...

Mai bine si-ar aduce toti sandwichuri de acasa si gata.

Anonim spunea...

O alta solutie, si mai eficienta, ar fi sa va oblige sa scrie cu pixuri/stilouri de cateva sute de grame ca sa va dezvoltati muschii si forta. Deasemenea, daca butoanele de la tastatura si telecomanda ar fi mai greu de apasat, toti romanii vor avea bratele lui Arnold.
Mai, mai, mai... voi elevii va ganditi imediat la solutia fara teme :))

P.S. "Râgâielile dumneavoastră neuronale nu vor fi deranjante atât timp cât nu vor conţine limbaj vulgar sau incorect din punct de vedere gramatical,morfologic,sintactic"
Sa inteleg ca daca limbajul meu va fi incorect din punct de vedere logic e in regula? >:)

Papadia Constipata spunea...

Sau pot astepta pana ajung acasa. Long live salad! =))

miru be spunea...

da,cedik,merci pentru atenţionarea din P.S.totuşi,nu le pot cere oamenilor să gândească logic,din moment ce eu nu pot face asta.
cât despre noi,elevii români care ne gândim numai la soluţii fără teme...să cheleşti tu dacă n-ai fost la fel când erai elev!

păpă consti:CUM ,DOAMNE IARTĂ-MĂ SĂ STAI NEMÂNCAT ŞAPTE ORE?asta nu înseamnă că te îndopi în fiecare pauză cu chipsuri,dar ceva ceva tot tre să bagi pe sub mustăţi.

Anonim spunea...

De fapt, nu era o avertizare... era mai mult un fel de "Sa nu te superi pe mine cand o sa bat campii pentru ca nu e impotriva regulilor" :-"
Plus ca inca sunt elev. Ma rog, student, dar tot elev se cheama ca sunt. Si nu, eu nu eram la fel. Eu nu le ceream profserilor sa nu ne mai dea teme. Pur si simplu nu le faceam. Nu acasa cel putin :-"